Benefits

Principalul beneficiu pentru un cursant InterConformity Academia este reprezentat de obtinerea in urma testului final a unor certificate ce atesta nivelul cunostintelor atat din partea unei institutii nationale (Universitatea Petrosani),  cat si din partea unei organizatii cu operatiuni la nivel international (InterConformity GmbH). Astfel, cursurile si implicit certificatele emise se bucura de o credibilitate sporita si reprezinta o recunoastere formalizata si bilaterala a cunostintelor dobandite de catre un individ in cadrul acestui program de educatie nonformala.

Din acest punct de vedere, astfel de certificate reprezinta un factor important in procesul de selectie si recrutare de personal al unei companii prin evaluarea subiectiva a modului in care un posibil angajat poate performa la locul de munca.

Prin aceste certificate, un candidat ce aplica pentru un anumit post isi sporeste sansele la un interviu de angajare datorita faptului ca orice angajator apreciaza astfel de calitati intrinseci ale unui viitor angajat:

  • interesul proactiv al unui individ pentru dezvoltare personala
  • invatare continua, dorinta de dobandire si actualizare a cunostintelor teoretice intr-un anumit domeniu
  • o gandire deschisa intelegerii a noi domenii
  • o pregatire multilaterala si orientare pe mai multe discipline
  • o ampla cultura generala.