Informații Cursuri

1. Cât costă ?

Pretul unui curs InterConformity Academia cu emitere certificat in limba romana de catre Universitatea Petrosani si in limba engleza de catre InterConformity Open Academy este de 200 Ron (toate taxele incluse).

Verifică rubrica de Promoții curente pentru a beneficia de reduceri si bonus-uri specifice.

2. Cum mă înscriu ?

Completați Formularul de Inscriere și veți fi contactat de un reprezentant autorizat pentru detalii suplimentare.

3. Cum accesez materialele de curs ?

După efectuarea plații, veți primi parola de acces la materialele specifice cursului, ce includ suportul de curs, testul de evaluare a cunoștințelor și fișa de examinare.

Materialele de curs sunt disponibile in format electronic și trebuie descărcate în termen de 48 de ore de la transmiterea parolei.

4. Cum se desfășoară examinarea cunoștințelor ?

In funcție de intrebările din testul de evaluare, se completeaza fișa de examinare specifică ce este transmisă per email, fax sau poștă la sediul companiei.

Fisa de examinare se transmite în termen de maxim 12 luni de la achiziționarea cursului.

Rezultatul examinării este va fi înscris pe certificat sub formă de procentaj.

5. Ce diplomă sau certificat primesc ?

In limba romană, Universitatea Petrosani: CERTIFICAT UPET

In limba engleză, InterConformity Open Academy: Certificate InterConformityAcademia

6. Sunt aceste cursuri acreditate ?

Aceste cursuri sunt parte a unui sistem de formare nonformal si nu sunt acreditate. Organizațiile care sunt partenere in acest proiect, respectiv Universitatea Petroșani și InterConformity GmbH Germania, se bucură de acreditare si recunoașteri naționale si internaționale specifice, ceea ce conferă credibilitate certificatelor emise.

Pentru mai multe detalii și informații specifice vizitează site-urile www.upet.ro și www.interconformity.com

7. Cine administrează serviciile ?

Serviciile și activitățile din cadrul proiectului InterConformity Academia sunt administrate de către societatea comercială MSC SOLUTIONS SRL, str. Octavian Goga nr. 47 B, cod 550370, localitatea Sibiu; Număr Registrul Comerțului J32/762/1991; Cod fiscal: RO 789363; Tel: 0369/408.977; Fax:0369/408.977; Mobil: 0732/113.070; email: academia.ro[at]interconformity.com

8. Politica de retur

Solicitarea returnării contravaloarea cursului achiziționat trebuie sa fie efectuată în scris de catre titularul plății în termen de maxim 10 zile de la prestarea serviciului, respectiv punerea la dispoziției a parolei de acces la materialele de curs.